Imatge Foto portada prova
Imatge Foto portada 2
Imatge Portada cirereta
Imatge Portada mandarines

Oh benvinguts, passeu, passeu...

qui som carmanyolapicant?

qui som carmanyolapicant?

Som una empresa catalana dedicada a fer reunions CarmanyolaSex amb més de 17 anys d'experiència.

La nostra maleta mostrari i la presentació dels articles d'un en un, resoldran qualsevol dels teus dubtes, trencant mites i tabús. Podràs tocar, olorar, llepar o veure com funciona cada producte, mentre desvetllem curiositats i anècdotes divertides per passar una bona estona.

També organitzem xerrades de sòl pelvià i d'higiene íntima eco saludables. També fem tallers de sexualitat per a joves, mitjançant dinàmiques participatives des de la diversitat amb el llenguatge inclusiu i adaptant-nos a cada grup.

Imatge CarmanyolaSex

CarmanyolaSex

Organitza una CarmanyolaSex amb les teves amistats, allà on vulguis. Gran varietat de joguines i cosmètica eròtica de proximitat. Resol dubtes, divertint-te!

Imatge Per a joves

Per a joves

Xerrades de sexualitat per a joves. Dinàmiques participatives per a fomentar el diàleg i la reflexió d'una forma respectuosa, divertida i educativa des de la diversitat.

Imatge Per a dones

Per a dones

Xerrades lliures de prejudicis i tabús. Respectem la igualtat de gènere i la diversitat sexual. Llenguatge no sexista / inclusiu. Cuidem la salut sexual femenina.

Imatge Productes eròtics

Productes eròtics

Productes eròtics saludables de nova generació, de qualitat garantida i de màxima proximitat. Packaging responsable i sense imatges sexistes.

la nostra botiga

de productes eròtics

  • Productes eròtics

Productes eròtics de qualitat garantida i de màxima proximitat

Cosmètica eròtica "made in" Catalunya. Consulta els que són aptes per a vegans, sense sucre, sense gluten i lliures de parabens.

Vols aprendre a tonificar el sòl pelvià? Sals que hi ha lubricants de llarga durada que no s'evaporen? T'imagines com deu ser el teu succionador de clítoris? T'atreveixes a posar-te Peta Zetas a les teves parts més íntimes?

la nostra botiga en línia

productes destacats

opinions

Què opinen de nosaltres?