Boles de Jade

16/05/2021

Els ous de jade o boles de Jade són pedres minerals d'origen xinès carregades d'energia. Ens poden servir per a tonificar el sòl pèlvic, donar-nos energia i millorar la sexualitat femenina i la lubricació.

Boles de jade

Us agradaria tonificar el terra pèlvic amb energia?

Des de la Carmanyola Picant us podem proporcionar aquestes boles, ous o pedres energètiques de jade que us serviran per tonificar el sòl pelvià i viure noves experiències energètiques. L'objectiu principal és enfortir la musculatura del terra pèlvic i aconseguir lubricar millor. Si aconseguiu més coses, felicitats!

Es diu que si poses les pedres de jade dins la vagina, a vegades s'encenen aspectes de la dona que potser estaven apagats. La nostra vagina és un centre energètic on guardem emocions, conflictes i algun bloqueig que no vol sortir.

Primer de tot, agafarem els ous de jade i els rentarem bé amb aigua i sabó neutre o els esterilitzarem amb aigua bullint. Com que els ous de jade passen per moltes mans fins que t'arriben a tu, pot ser que vagin molt carregats d'energia... si vols treure aquesta energia, els pots deixar tota la nit amb un got d'aigua amb sal.

Un cop tens les pedres de jade (en format ou o boles de jade) ben nets, ja ens els podem introduir dins la vagina.

Hi ha 3 pedres i es recomana començar per la mitjana. Te la pots posar uns 20 minuts cada dia durant una setmana per exemple. Després canviar de la pedra de jade mitjana a la pedra gran. Quan ja portis més temps i creus que l'aguantes bé, és quan et pots posar les dues pedres de jade més petites i intentar que xoquin entre elles. Mentre tens dues boles de jade dins, pots intentar moure-les de diferents maneres per tenir control de la musculatura vaginal, les sensacions i la teva sexualitat. Així, pel fet de dur-les i aguantar-les aconseguirem enfortir la musculatura del sòl pelvià.

Els primers cops que et poses un ou de jade dins la vagina, podria ser que no surti perquè està removent i treballant emocions i es queda entre el coll uterí i la paret posterior de la vagina. Per evitar aquest problema, recomanem utilitzar els ous de jade que ja venen foradats per poder lligar un fil com si fos un tampó, i així poder extreure més fàcilment els ous de jade quan haguem acabat. Surten molt calents, recent sortits del forn. No patiu, que és normal.

Respecte a les energies, només ens podem basar en especulacions, ja que no és una ciència certa, és una ciència alternativa plena d'anècdotes de tots colors, però hi ha qui diu que si et poses l'ou de jade per dormir, t'ajudarà amb els somnis , amb una millor regla sense dolor i si tens candidiasi potser te la treu.

Antigament s'associava el jade amb l'aigua. S'introduïa una pedra de jade a la boca dels morts i durant el llarg viatge per l'infra món no els faltava mai l'aigua i els portava sort.