CarmanyolaSex organitzada pel Col·lectiu Feminista Les Carnera

08/02/2019

Divendres, taller de CarmanyolaSex a Cal Gorina.
És una activitat que organitza el Col·lectiu Feminista de Castellar, Les Carnera, en el marc de la programació d'actes del Dia de la Dona

El Col·lectiu Feminista de Castellar del Vallès Les Carnera ha previst un seguit d'actes previs al voltant del Dia de la Dona, que es commemora oficialment el 8 de març. Aquest divendres 8, a les 21 hores, es farà el primer tuppersex per a dones organitzat per l'entitat, a Cal Gorina. El taller anirà a càrrec de Carmanyola Picant i s'adreça a dones de qualsevol edat, a partir dels 18 anys. A la primera part, parlarem de cosmètica eròtica i proposarem diversos olis de massatges, amb gustos, etc., diu l'Anna, responsable de Carmanyola Picant.

S'explicaran els productes d'una línia de cosmètica catalana, de Vic, que elabora, productes vegans, de quilòmetre zero, sense parabens, sense gluten, etc. La segona part del taller anirà enfocada a l'aspecte terapèutic. Es parlarà dels exercicis hipopressius, de la copa menstrual, de les boles xineses, etc. Ens adaptem al grup per resoldre els dubtes més comuns, afegeix l'Anna.

A la part final, es mostraran joguines sexuals per compartir amb la parella o per a una mateixa. El taller vol afavorir parlar d'aquests temes entre dones a través de les seves experiències. El col·lectiu feminista Les Carnera han previst una assemblea general el 17 de febrer i, el 24 de febrer, un vermut musical amb Las Ninyas te Bailan.

El 8 de març s'han previst diverses activitats: una concentració i lectura manifest, i sopar amb actuacions diverses : Agnès Hernàndez presentarà la Violant Carnera, hi haurà una actuació de Mariona Roca i Mireia Sans, un monòleg feminista de Mònica Mimó, actuació musical del Kor Ítzia, Dj Irina, i Art en directe amb la Gina.