Com tenir un sòl pelvià saludable i en forma

22/11/2021

Amb l'edat i tenir fills fan que el sòl pelvià es vagi debilitant. Cal mantenir-lo en forma, com qui va al gimnàs, per tal que no apareguin els desagradables símptomes...

  • Boles xineses

Amb l'edat i tenir fills fan que el sòl pelvià es vagi debilitant. Cal mantenir-lo en forma, com qui va al gimnàs, per tal que no apareguin els desagradables símptomes d'un sòl pelvià debilitat: les pèrdues d'orina o els prolapses.
Des de la carmanyola picant us proposem uns senzills exercicis que pots fer cada dia: -Exercicis de Kegel: posa't en una posició còmoda (estirada o asseguda), inspira i expira aire. Quan treguis l'aire intenta apretar aquesta zona, com si volguessis xuclar l'anus i la vagina cap a dins. Quan inspiris, relaxa. Fes-ho 10 vegades. Aquest treball també el pots fer amb la bola xina de Kegel que pots trobar a la nostra web, especial per treballar aquesta zona.

  • Treball amb les boles xineses: si tens unes boles xines, posa-te-les dins la vagina 10-15 minuts cada dia. Quan te les posis, no t'asseguis, el que recomanem és que caminis amb elles posades. Els primers dies millor fes-ho per casa, mentrestant pots aprofitar per posar música i ballar, quan notis que no et baixen ja pots anar a caminar fora i més endavant ja te les podràs posar per anar a córrer. Veuràs que amb pocs dies, pots aguantar força estona. Si veus que no hi ha manera sempre pots fer el treball amb una bola individual, que pesa menys, i després tornar a les boles estàndard. Si no tens boles xineses o la individual sempre pors comprar-les a la nostra web.
  • Abdominals hipopressius: són uns exercicis específics per treballar el sòl pelvià i també es treballa l'esquena, la posició i els abdominals. Si vols aprendre'n a fer et recomanem l'ajuda d'un expert (fisioterapeuta o expert/a en hipopressius) , ja que no són fàcils de fer. Necessites aprendre la tècnica ben feta perquè tinguis èxit. Si ho fas bé, milloraràs en pocs mesos.
    Així que ja saps, si vols enfortir el teu sòl pelvià, no tens excusa! Busca una estona i posa't a prova.

Per qualsevol dubte, ens pots escriure o trucar i t'explicarem.