Dia de la Dona - Copa menstrual / Salut sexual femenina

03/03/2019

Xerrada sobre la Copa menstrual i la Salut sexual femenina. El proper 14 de març a les 18 h. al Casal de joves Punt de vol de Vacarisses durant els actes del Dia internacional de la dona.

El proper 14 de març farem una xerrada per a les noies de Vacarisses a l'espai Punt de vol. És el casal de Joves de l'Ajuntament de Vacarisses que es troba a la Carretera de la Bauma, 1 (al costat de Correus).
Dins els actes del Dia Internacional de la Dona, la Carmanyola Picant farà una xerrada específica de copa menstrual i les alternatives a la higiene íntima tradicional. Tot enfocat dins una sexualitat femenina saludable...
A més de la Copa menstrual, ensenyarem i explicarem quines alternatives tenim les dones pel sagnat de la nostra menstruació i com utilitzar les compreses ecològiques, les esponges marines i evidentment com fer servir la copa per a la regla. Desde com canviar-se en locals públics i com cuidar-la perquè ens duri 10 anys fins a trucs perquè no vessi i sigui el més còmode i pràctica possible.
Dones, si voleu venir, allà ens veurem!
Rosa Grau de la Carmanyola Picant.
http://www.vacarisses.cat/pl28/comunicacio/agenda/id2952/xerrada.htm