Festa de pijames amb sessió CarmanyolaSex

04/12/2018

Si voleu fer una festa de pijames, encara teniu edat... La Carmanyola Picant assisteix a festes de pijama de 'nenes' (o nens) de totes les edats, a partir de 18 anys! Demaneu-nos una CarmanyolaSex!


Darrerament fem molts tuppersex dins les festes de pijames. Ens trobem festes molt ben organitzades i per això us en volíem fer cinc cèntims.
Quan arribem a la casa on es fa la festa, ens trobema tothom amb el pijama posat, ja que és la part més important d'una festa de pijames.

La casa està sempre decorada amb globus i fins i tot s'han tirat garlandes o les tenen penjades com a part de la decoració, o trobem targetes d'algun joc de pistes o de preguntes picants que tenen previst fer durant la festa de pijames. Ja ens esperen amb la taula parada. Normalment cadascú porta alguna cosa per menjar i ho deixen tot a la tauleta per poder sopar tot fent un pica-pica juntament amb la nostra sessió tuper sex.

Com acostuma a passar, el més important de la nit de pijames és parlar de sexe, explicar secrets i coses íntimes... Per tant en algunes ocasions, els plats també van amb la línia i estan fets amb formes de parts sexuals del cos o amb ingredients afrodisíacs per seguir amb la temàtica sexual.

Nosaltres venim preparades amb el taller de còctels afrodisíacs per acabar de complementar el sopar. Els ensenyem a fer un parell de còctels picants. Cadascú aprèn a fer els seus còctels afrodisíacs seguint les nostres indicacions. També els decorem amb espècies afrodisíaques i alguns ingredients com la caipirinha per a fer sexe oral i el sex on de beach per fer pujar la libido i donar energia per seguir amb la festa de pijames. Després ens els bevem durant el tàpersex.

La part més interessant acostumen a ser les postres. Quines coses més bones de xocolata, caramel, nata, fruites! O directament treuen les les xuxes o les crispetes per seguir amb la sessió de tàpersex.
Les càmeres de fotos no paren. Selfies amb els vibradors més tronxos és el que té més interès. Qui en pogués tenir tants!! Tenim el "Calçot de Valls" que és fluorescent i sempre s'aprofita per tancar la llum i seguir amb la conya.
Aquestes festes acostumen a ser abans d'anar a dormir, si és que s'hi va o es dorm. Però també hem anat a alguna festa de pijama el diumenge al matí quan es lleven després d'haver passat la nit entre amics/amigues, per acabar de parlar d'aquells temes més íntims que encara no han sortit.

Us recomanem que torneu a fer festes de pijames, com quan érem més petits/es!

Nosaltres ens adaptem als vostres horaris. Visca les festes de pijames!