Gasos vaginals mentre fas l'amor

10/03/2021

T'ha passat mai que mentre fas l'amor comences a fer uns sorolls amb la vagina que semblen ventositats? Bé, que sembla que et tiris pets!... Sort que no fan pudor! Només són...

Aquell sorollet incòmode que de sobte s'escolta i procurem ignorar, ni mencionar quan passa? Però en realitat, és més normal del què ens pensem i no ens hem d'avergonyir de res.

Per què passa?

  • Per què entra aire a la cavitat de la vagina i després surt o perquè les parets de la vagina? s'enganxen? i al desprendre's fan aquest soroll.
  • Però no, ni són pets de monja, ni flatulències, ni fan CAP olor. Hem d'obrir una mica la ment i no sentir cap vergonya si passa perquè en qualsevol acte sexual escoltem molts sons i no ens incomoden de la mateixa manera.
  • L'entrada i la sortida d'aire de la vagina pot tenir lloc durant la penetració (sobretot si al entrar i sortir es treu el penis o qualsevol joguina sexual totalment cada cop) i algunes postures son més propenses a que això passi. El sexe a l'aigua també pot provocar més aquestes entrades d'aire.
  • De la mateixa manera, pot passar fent exercici o fins i tot estant assegudes. Un sòl pelvià debilitat influencia a ser més propensa a experimentar amb més freqüència aquests sorolls de l'aire.
  • Si no van acompanyats de secrecions no habituals o de mala olor no representen cap problema, però si és quelcom que passa sovint i ho vols evitar, utilitza lubricant, identifica quines postures ho provoquen i treballa el teu sòl pelvià.

Però el MÉS IMPORTANT, és que no deixis que un soroll natural no et permeti gaudir del sexe.

Aquest text ens els fa arribar la nostra Terapeuta i educadora sexual de www.sexandsoulbcn.com.