Les dones també trempem!

11/09/2021

Sabies que les dones també disposem d'un òrgan erèctil i encara més sofisticat que el penis? L'excitació ens provoca una erecció...
@judithconh.illustration i text @elisabetdionis.

  • Il·lustració dona

Les dones disposem d'un òrgan erèctil encara més sofisticat que el penis i l'excitació ens provoca una erecció... Saps on?
Exacte! El clítoris és l'òrgan de plaer de les dones, i el seu mecanisme és força similar al del penis: té un teixit erèctil així que quan ens excitem i hi ha un augment de la irrigació sanguínia, el clítoris creix i 'trempa', per entendre'ns.
Aquesta, però, no és l'única meravella del clítoris. No fa masses anys (l'estudi del plaer de la dona no ha estat qüestió d'interès per a la comunitat mèdica, malauradament) van descobrir que l'estructura del clítoris és molt més complexa i va més enllà del botonet que sempre havíem tocat. És a dir, que aquest botó és només la punta de l'iceberg! Darrera d'ell s'amaguen uns pilars que rodegen l'entrada de la vagina i amplifiquen el plaer que abans pensàvem que estava concentrat en un punt. Tenint en compte que el clítoris té 8.000 terminacions nervioses (el penis en té la meitat, unes 4.000), queda clara la capacitat orgàsmica extasiant d'un cos de dona, oi??? Així doncs, no perdis el temps i anima't a descobrir el tresor que tens entre les cames.

Aquest text ens l'ha escrit la nostra educadora i terapeuta sexual Elisabet Dionis. Si vols saber més d'ella o li vols fer alguna consulta, la trobaràs a: www.elisabetdionis.com o a les xarxes socials com a @elisabetdionis

I com no, un bon text ha d'anar acompanyat d'una bona il.lustració, i aquest dibuix amb tant significat l'ha fet la il.lustradora @judithconh.illustration que pots trobar a instagram. Ah! Si t'agrada alguna làmina, la pots comprar a www.judithconh.com i si en vols una a mida, també accepta encàrrecs!