Projecte Wakatl + Carmanyola Picant Sororitat multicultural amb Km 0

21/03/2019

Compreses Reutilitzables: Producte artesà de Km 0, ecològic, sa, sostenible, 100% cotó. Fet pel grup de dones Wakatl de Terrassa, per les CarmanyolaSex de la Carmanyola Picant.

La Carmanyola Picant ha començat a col·laborar amb el projecte social Wakatl que està format per un equip divers de dones, multicultural, que es van conèixer a una entitat de voluntariat de Terrassa. És un projecte que neix per donar una sortida professional a dones en risc d'exclusió, que tenen dificultats per trobar feina. Porten pocs mesos i ja han produït accessoris de moda amb tela reciclada que han venut en diferents comerços de Terrassa.

Vaig conèixer el Miquel a una trobada d'emprenedores que es titulava: Emprenedores, canviem el món! Creació i creixement d'iniciatives econòmiques amb valor social. Ell és el que coordina el grup de dones i tot parlant em va dir que feien costura... De seguida li vaig comentar que potser podríem col·laborar amb les compreses ecològiques i sostenibles que portem a les nostres reunions de salut sexual i d'higiene intima.

Des de la Carmanyola Picant ens agradaria ser una empresa socialment responsable i solidària, per això apostem per producte de proximitat, sa, ecològic, sostenible i de qualitat. Malauradament sempre no pot ser, ja que molts fabricants no estan tan a prop com voldríem, però fem els possibles. Per tant ens va semblar que podríem fer una bona col·laboració i ho vam posar en marxa.

Ahir, el grup de dones, ja em van ensenyar una compresa feta per elles: reutilitzable, ecològica, sostenible, 100% cotó i amb un estampat de flors molt cridaner. Com ens va agradar molt, ja hem quedat que faran també un prototip de salvaslip i un altre de compresa més absorvent per a la nit. La compresa normal feta amb l'interior de guata de cel·lulosa, absorveix tot el líquid d'una tassa de cafè!

De seguida que ho tinguem tot, es posaran a produir i nosaltres les podrem incorporar a les nostres reunions de tuppersex i de salut sexual. També les ajudarem fent accions de màrqueting amb causa. Per a un desenvolupament sostenible de la nostra societat, per a la seva cohesió social i per la sororitat.

Us deixo la seva nova web: www.wakatl.com