Rodant una CarmanyolaSex a la nova sèrie de TV3: Manual d'ús!

13/12/2018

Pròximament veureu una CarmanyolaSex de la Carmanyola Picant en una nova sèrie d'humor de TV3 que es dirà: Manual d'ús. Ja hem rodat i sortirem al capítol 4! Va d'amor i sexe!


Que divertit que és això de la Tele! Ens hauríeu de veure en plena gravació. Us imagineu 7 noies Carmanyola reunides al voltant d'una taula fent un tàpersex amb un convidat molt especial? Si, en Kandarp, un estranger que vol conèixer com són les dones catalanes.

Realment va fer d'estranger, tot i que si ja parla força en català, serà perquè porta una bona temporada a Catalunya... Però un estranger sempre té curiositat pels catalans i els seus costums.

Bé, el més divertit ha estat veure la reacció del Kandarp, que és el protagonista de la sèrie, amb els productes eròtics que anomenem amb noms tan catalans com l'Ocellet de Miró, la

Mà de morter, el Trabuc de'n Serrallonga, la Moreneta, el Cavall Bernat de Montserrat, la Mitja catalana, el Melindro... i molt d'altres vibradors i consoladors que hauríem d'anomenar alegradors, que ens van fer riure a tots! Als càmeres, als dels focus, a les maquilladores, als guionistes, al director i fins i tot al que va cedir la casa que estaven a l'espectativa sense perdre el fil.

Moltes preguntes sobre els malnoms, preguntes més íntimes, preguntes de què ens agradaria comprar o què preferim mentre anàvem fent un còctel afrodisíac de caipirinha amb sex on the beach! Ah! i totes les respostes les anava anotant en la seva llibreta... Que farà amb tanta informació?