Taller de Salut Sexual per a Joves de +16 anys a Vallbona d'Anoia

19/03/2019

Taller de Salut Sexual a l'Espai Jove de Vallbona d'Anoia:
T'has apuntat ja al taller de salut sexual? No? Doncs fes la teva inscripció pel proper 1 d'abril a les 17h. a: espaijove18@gmail.com / 679 96 46 55

Després de l'èxit del taller de joves de més de 16 anys, l'Espai Jove de Vallbona d'Anoia ha apostat per fer també el taller pels més joves de l'entitat. El nois i noies de 12 a 15 anys que van cada dilluns a fer activitats al casal. Serà el proper 1 d'abril a les 17h.

Als de més de 16 anys vam fer una taller començant amb un kahoot amb 12 preguntes que van respondre amb molt d'interès.

Vam seguir amb salut sexual masculina i femenina, aprofundint en l'alternativa a la higiene íntima tradicional, com la copa menstrual i les esponges marines per a mantenir relacions sexuals durant la menstruació.

La recta final van ser les joguinetes sexuals, que esperaven amb moltes ganes de saber què hi ha actualment i què els podria encaixar.

Durant les explicacions vam parlar de quasi tots els temes íntims dels joves, resolent dubtes, donant idees per tenir una millor salut sexual i assessorant que només facin allò que vulguin, sense deixar-se influenciar a fer res que no desitgin.

A l'acabar van sortir contents i dient que havien après moltes coses!
http://anoiajove.cat/5442/