Tarda picant al Casal de Joves de Vacarisses

30/11/2018

En motiu del dia mundial de la Sida, el divendres 30/11/18 a les 18 h. al Casal de Joves Punt de vol de Vacarisses vam fer una CarmanyolaSex per als joves i adolescents de la població.


Cada any pels volts del dia mundial de la Sida, ens conviden al Punt de vol de Vacarisses per fer un tuppersex per joves i adolescents de la població.
L'assistència és per rigorosa invitació, per tant els joves de Vacarisses i rodalies que hi vulguin assistir, han d'anar al Casal de Joves Punt de Vol a recollir-la. La invitació és molt adequada, ja que és un díptic on posa lloc i hora de la sessió. Té un numeret pel sorteig, que es farà al final del tuppersex i un espai per fer preguntes o dubtes que tinguin sobre la sida o la sexualitat totalment confidencial.

La Tarda Picant comença amb l'explicació sobre malalties de transmissió sexual amb una infermera que ho fa genial i després fem el tàpersex amb les novetats del moment.

Ensenyem diferents tipus de productes eròtics que ens serveixen per explicar com poden començar amb les seves primeres relacions o amb ells mateixos. Sempre des de la diversitat de gènere i respecte vers tothom. Mirem que comencin amb una sexualitat saludable des d'adolescents, començant per ells mateixos i també respectant la resta.
Perquè aguantin fins al final que és on hi ha el torn de preguntes, portem uns quants productes eròtics per sortejar, que creen molta expectació. En fem uns quants de diferents perquè toqui a més joves i surtin d'allà ben contents.

Aquest any vam sortejar uns quants olis de massatge i uns preservatius amb rugositats diferents que van agradar molt. Després ens van venir a fer preguntes i vam assessorar individualment als que ho van demanar.