Tupper Picant a l'Espai Jove de Calaf

26/02/2020

Tupper Picant per a nois i noies de l'Espai Jove de Calaf per a descobrir la sexualitat d'una forma diferent amb la Carmanyola Picant. Sense tabús i apostant per l'autoconeixement com a eina per a crèixer sexualment.

El divendres 21 de febrer, just per Carnestoltes, el grup de nois i noies de l'Espai Jove de Calaf, van participar d'una tarda diferent, descobrint com es pot viure una sexualitat sense tabús i apostant per l'autoconeixement com a eina per a crèixer sexualment, d'una manera lúdica i sobretot segura.

El taller va ser molt divertit i participatiu. A través de les joguines eròtiques com a eix d'animació, van aprendre un munt de coses amb la finalitat de poder escollir què els agrada o els pot agradar, sense complexes, en aquest món tant divers.

Els participants, la majoria noies empoderades, van venir amb ganes de veure altres aspectes de la sexualitat i de posar-se al dia, ja que la sexualitat va canviant durant el nostre camí i és important parar-nos a pensar com l'estem vivint i com ens agradaria viure-la.