Tuppersex amb els adolescents del Casal de joves de Masquefa

16/11/2022

Xerrada Picant d'allò més emocionant al Casal de Joves Rogelio Rojo de Masquefa amb joves a partir de 12 anys a càrrec de la Rosa Grau de la Carmanyola Picant. Educació Sexual!

  • Tupper Sex per a Joves de 12 a 15 anys al Rogelio Rojo de Masquefa

Te n'has assabentat?! Al Casal de Joves de Masquefa Rogelio Rojo, s'ha fet una xerrada Tupper Sex d'allò més emocionant. A càrrec de @carmanyolapicant dirigida a joves d'entre 12 i 15-16 anys. S'ha pogut consultar i aportar tot allò que s'ha cregut convenient durant la sessió, mentre hem anat descobrint coses noves o altres que potser es creien impossibles... A més a més! El Casal Jove sempre disposa d'una caixeta de dubtes i curiositats sobre els temes que els joves volen que siguin tractats durant les xerrades, i ens ha anat molt bé per seguir les necessitats dels joves del moment.

La xerrada Tupper Sex ha estat entre setmana, dimecres 16 de 17:30h a 20h. Amb inscripció prèvia. Al final s'han acabat apuntant més joves que passaven per allà i les noies que estàven estudiant a la biblioteca, han acabat baixant, ja que la curiositat ha pogut amb elles.

Per finalitzar els hem donat una monodosi individual de lubricants perquè puguin provar de fer una mica més d'autoconeixement a casa.