Tuppersex amb els adolescents del Casal de joves de Masquefa

16/11/2022

Xerrada Picant d'allò més emocionant al Casal de Joves Rogelio Rojo de Masquefa amb joves a partir de 12 anys a càrrec de la Rosa Grau de la Carmanyola Picant. Educació Sexual!

Te n'has assabentat?! Al Casal de Joves de Masquefa Rogelio Rojo, s'ha fet una xerrada Tupper Sex d'allò més emocionant. A càrrec de @carmanyolapicant dirigida a joves d'entre 12 i 15-16 anys. S'ha pogut consultar i aportar tot allò que s'ha cregut convenient durant la sessió, mentre hem anat descobrint coses noves o altres que potser es creien impossibles... A més a més! El Casal Jove sempre disposa d'una caixeta de dubtes i curiositats sobre els temes que els joves volen que siguin tractats durant les xerrades, i ens ha anat molt bé per seguir les necessitats dels joves del moment.

La xerrada Tupper Sex ha estat entre setmana, dimecres 16 de 17:30h a 20h. Amb inscripció prèvia. Al final s'han acabat apuntant més joves que passaven per allà i les noies que estàven estudiant a la biblioteca, han acabat baixant, ja que la curiositat ha pogut amb elles.

Per finalitzar els hem donat una monodosi individual de lubricants perquè puguin provar de fer una mica més d'autoconeixement a casa.

  • Tupper Sex per a Joves de 12 a 15 anys al Rogelio Rojo de Masquefa