Tuppersex juvenil durant el cap de setmana jove Llacuna 2022

08/07/2022

El Cap de Setmana de La Llacuna va tenir una Carmanyola Sex per als Joves del poble el divendres a la tarda al Local Jove l'Escorxador prèvia inscripció per participar en aquesta activitat educativa.

  • Tupper Sex Jove. Cap de setmana jove de La Llacuna 2022

Vam participar al Cap de Setmana Jove de La Llacuna 2022 tot fent un Tupper Sex juvenil. Els nostres Tupper sex els adaptem a l'edat dels joves i durant la sessió seguim adaptant-nos les seves necessitats que anem descobrint mentre ens anem obrint a descobrir la sexualitat a través dels productes eròtics.

Comencem amb les cremes, olis i lubricants per parlar de l'autoconeixement i respecte a la persona amb qui podem compartir quelcom. Seguim amb una mica de menstruació a través de les copes menstruals, els discs menstruals, les esponges marines per a la regla, compreses reutilitzables, calces menstruals i expliquem com intentar practicar el sagnat lliure en alguns moments... Parlem de com ens sentim, quines serien les opcions que s'adaptarien millor i solventem dubtes. A partir d'aquí ja mostrem els excitants i deixem que algú els provi si s'escau i ja anem traient les joguines sexuals amb diferents formes per parlar de diferents parts del cos i d'educació sexual.

Aquestes sessions ens omplen molt i sobretot aprenem molt entre joves!