Gotes d'amor 60 ml. còctels afrodisíacs

Afrodisíac natural elaborat amb extractes de plantes. Disminueix l'ansietat i impulsa el desig sexual. Augmenta l'autoestima i millora l'acte sexual. Combat la fatiga física i mental, i augmenta l'excitació sexual. Millorar la sexualitat en la menopausa.

21

Descripció:

Les Gotes d'Amor és un afrodisíac natural elaborat amb extractes de plantes, per afegir als còctels o diluir en qualsevol beguda, ja que té un sabor agradable. Quines plantes s'utilitzen per a la seva elaboració? Guaraná, Ginkgo Biloba, Trigonela Frenogrecum, Maca i vitamines del grup B: B2, B3, B5, B6, B12, i altres components. Ve presentat en un envàs especial de 60 ml. que el protegeix de la llum i així el pots dur a qualsevol lloc.

Prendre de 20 a 30 gotes amb qualsevol beguda. No excedir la ingesta diària recomanada. Components: Extracte de Guaraná, extracte de Ginkgo Biloba, extracte de Trigonela Fenogrecum (Alhovas), extracte de Maca, Vitamina b1, Vitamina B2, Vitamina B6; Vitamina B3 (nicotinamida), Vitamina B12, Gluconat de Magnesi, Sorbat potàssic, Fructosa; Aromes de fruits del bosc, Acid cítric, Benzoato sòdic.