Magnetik for everyone - Perfum amb feromones

Magnetik for everyone unisex - Perfum amb feromones per augmentar l'atracció sexual o el desig. També per crear bon rotllo i més comunicació. Polvoritzar a banda i banda del coll per segregar més feromones i triomfar.

21

Descripció:

Magnetik for everyone és un perfum fresc unisex que fa molt bona olor, està fet a base de cítrics frescos com la llima i la bergamota, i amb tocs florals de lliri, gessamí o la freesia amb un punt suau de vetiver i molsa, al que han afegit feromones: unes substàncies naturals inodores que el nostre olfacte no nota conscientment. Actua com a potenciador de la producció de feromones que ajudaran a augmentar l'atracció sexual o el desig. També per crear bon rotllo, més comunicació i augmentar les probabilitats d'èxit del que et proposis. Polvoritzar a banda i banda del coll i a triomfar!

 

Característiques:

  • Envàs de vidre de 50 ml.
  • Amb polveritzador.
  • Capsa amb instruccions.
  • Fet a base d'ingredients vegetals i plantes medicinals ayurvèdiques.
  • Alcohol denat, aqua, propanediol, parfum, ceratonia, siliqua, fruit extract, jasminum officinale flower, coleus forskohlii root extract, camelia sinensis leaf extract, BHT, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, citral. coumarin, geraniol, citronellol, liminene, linaool.