• Masturbador futurista masculí Elon

Masturbador masculí intel·ligent "Taladradora" Elon

Masturbador futurista amb un forat de silicona per posar el penis. El joystick per agafar bé i canviar modalitats i un sortint per posar el mòbil, si vols.

85

Aquest masturbador es diu Elon, però nosaltres li diem la taladradora o perforadora. Quan te la poses al penis i amb una ma a cada banda agafes el joystick, sembla talment que tinguis un trepant entre les mans i vagis a sentir-te "el noi sexy" sense samarreta, que perfora els carrers del barri. Sensació top de dominar el membre amb soledat o amb companyia. A més es pot afegir un mòbil per si es vol mirar algun curt picantó.

Es pot posar calentó, arriba a 42 graus de temperatura. Hi ha 10 vibracions diferents per anar canviant i 8 modalitats de moviment interior.

Abans d'utilitzar, millor carregar amb el cable USB que porta inclòs. El podeu endollar a la corrent amb un adaptador de càrrega lenta. Els adaptadors que carreguen el mòbil amb 15 minuts, no acostumen a anar bé. Si no en teniu cap altre, al portàtil o ordinador segur que el podreu carregar perfectament.

Per engegar s'ha de prémer durant 3 segons i s'engegarà una llum. Per apagar també s'ha de prémer durant 3 segons i s'apagarà la llum.

Per posar en funcionament un cop engegat, només cal fer una pulsació al botó en forma de x i anar canviant segons agradi més els diferents moviments interns, vibracions o l'escalfor que poden utilitzar-se tots alhora o cada un per separat.

Fa soroll, però tampoc massa, si ho sabeu calcular fa 60 decibels. Millor si utilitzeu l'aparell amb una mica de lubricant, que sinó us odeu fer mal.

Ja veureu que us ho passareu molt bé! Salut i sexe del bo!

Característiques:
- 8 modalitats de moviments.
- 10 velocitats de vibració.
- Va amunt i avall.
- Control de temperatura fins als 42 º
- Inclou accessori giratori 360 º per posar-hi el mòbil.
- Funda fàcil de treure per netejar.
- Disseny futurista de “Game Play”.
- Recarregable USB.
- Silenciós < 60 dB.