Boles de Jade o Ous de Jade amb dildo

Els ous de Jade o les boles de Jade: pedres minerals d'origen xinès carregades energèticament. Serveixen per a tonificar el sòl pelvià, donar-nos energia, millorar la nostra sexualitat femenina i la lubricació.

25

Descripció:

Ous de Jade per tonificar el sòl pelvià i viure noves experiències energètiques.
Amb aquest tipus de boles aconseguireu enfortir la musculatura interior del sòl pelvià i també notareu que lubriqueu millor.
El primer que hem de fer és descarregar les pedres de jade, ja que venen carregades de les aventures que han anat passat fins arribar a les teves mans. Per deixar-les ben neutres les pots rentar amb aigua i sabó o les pots esterilitzar bullint, però el que va millor és deixar-les tota la nit dins un got d'aigua amb sal.
Quan tingueu les boles ben netes o ben descarregades, us introduïu una pedra dins la vagina. Si només vols posar-te una pedra per tema energètic, és igual la que et posis. En aquest cas un cop tinguis la pedra dins la vagina, podria ser que s'encenguessin aspectes femenins que tenies apagats... Dins la vagina guardem emocions, conflictes i a vegades algun bloqueig que no vol sortir. En aquest cas o les primeres vegades que una es posa una pedra dins, podria ser que no sortís. Bé, no us espanteu! D'entrada no sortiria perquè està treballant emocions i removent-ho tot. Simplement es quedaria entre el coll uterí i la paret posterior de la vagina per seguir treballant. Si no ho veieu clar, us podeu posar la pedra amb el cordillet per a una extracció en el moment que desitgeu. Ah! Segurament sortirà la pedra ben calenta. És normal, no passa res.

Pel tema d'enfortir la musculatura amb les 3 pedres, millor començar per la pedra de jade mitjana. Seria ideal posar-te-la 20 minuts cada durant una setmana. Un cop passada la primera setmana, canvieu la pedra mitjana per la pedra gran i torneu a posar-vos-la durant una altra setmana. Si ja veieu que l'aguanteu bé, després ja començaríem a fer un treball més fort. Constaria en posar-vos les dues pedres de jade petites a la vegada i mirar de jugar amb la musculatura de la vagina amb elles. Quan les tinguis controlades, intenta fer que xoquin entre elles. Bé, tota aquesta exercitació ens ajudarà a tenir més control de la nostra zona vaginal, les sensacions i la nostra sexualitat. Aconseguirem millorar i enfortir el terra pèlvic, periné o sòl pelvià.

Pel que fa a les energies, us direm que ens basem en especulacions. No és una ciència certa sinó una alternativa encara amb moltes anècdotes, però si es diu és que alguna cosa hi haurà... L'ou de jade per dormir ajuda amb els somnis, una regla sense dolor i a vegades et treu la candidiasi. Tot és qüestió de provar! Ja ens explicareu!
Les llegendes han associat els ous de jade amb l'aigua. Antigament posaven un ou de jade dins la boca dels morts, perquè durant el llarg viatge per l'inframón no els faltés mai l'aigua. A més deien que els portava sort.