CarmanyolaSex

Organitza una CarmanyolaSex

Sessió tuppersex

Què és una CarmanyolaSex?

És una divertida reunió de noies i/o nois, on parlem de sexualitat a través d'una gran diversitat de productes eròtics i terapèutics, que us expliquem, mostrem i deixem que pugueu tocar o provar. Aprenem mentre ens divertim, tant de la nostra pròpia sexualitat com de la nostra salut sexual.
Tenim en compte les diferents realitats, ja sigui per diferent raó de gènere, cultura, edat, orientació sexual, lgtbi o diversitat funcional. Fomentem la sororitat.


On?

La realitzem allà on preferiu, ja ens adaptem. Aconsellem a casa, o en un ambient íntim i acollidor. Ens desplacem per tot Catalunya.

A Terrassa tenim un espai preparat per fer-hi les reunions de fins a 25 persones. Si voleu, ens el podeu reservar. De dilluns a diumenge! Opció de dur pica-pica, dinar o sopar, afegint 3€/hora per persona.


Què fem?

Presentem de forma divertida, en format tuppersex, les darreres tendències eròtiques del mercat i alguns clàssics de sempre. Mostrem cada article, un a un, perquè pugueu tocar, olorar, llepar, assaborir… A través dels productes eròtics, parlem de sexe amb naturalitat i confiança. Mentre ens divertim, aprenem i intercanviem experiències i coneixements. En acabar les explicacions, resumim tots els productes i us els deixem a l'abast per si els voleu repassar o us hi voleu fotografiar.


Atenció personalitzada

En un ambient separat, muntem l'estoc i us assessorem individualment per a resoldre dubtes o consultar en total intimitat i relax. Si voleu comprar alguna cosa, portem productes per a vendre discretament el mateix dia. Mentre us atenem personalment us ajudem a triar adequadament. Apostem per productes eròtic-afectius saludables de proximitat, per a minimitzar l'impacte ecològic, respectuosos amb el medi ambient i amb els animals, amb el mínim embalatge i sense imatges sexistes.

Catasex: Taller de còctels afrodisíacs

Cóctels afrodisíacs tuppersex catasex carmanyola picant

Afegeix 2 còctels afrodisíacs

És un complement de les sessions CarmanyolaSex, en format taller de còctels. Es tracta d'afegir 2 còctels afrodisíacs diferents per persona, que ens beurem durant la reunió.

Comencem fent el còctel de benvinguda i mentre ens l'anem bevent, anem fent el tuppersex. A mitja reunió fem el 2n còctel, per encarar la recta final amb més animació!

Prova el còctel Trempat, el Picant, el Revifador, el Kir Reial... No et deixaran indiferent!

Ah! Tots els còctels tenen la seva versió sense alcohol!

Amb productes naturals saludables!

On? Què fem?

El Catasex el realitzem allà on fem la sessió. Us ensenyem a fer 2 còctels afrodisíacs diferents. Cadascú fa els seus còctels seguint les nostres instruccions. Durant la reunió ens l'anem bevent i podrem repetir... Us passem la recepta perquè els pugueu tornar a fer en d'altres ocasions!

Durada

La Carmanyolasex dura unes 2 hores. Afegint els còctels afrodisíacs, allarguem mitja hora més. Per a d'altres durades, ens adaptem. Recomanem grups de 10 a 20 persones. Si sou més... Vindrem dues assessores, per poder-vos atendre millor!

18 € / persona

CATASEX

 

✔︎ TupperSex

✔︎ Assessorament

✔︎ 2:30 h.

✔︎ 2 còctels

✔︎ Sense obligació de compra

✔︎ Mínim 8 persones o 144 €

✔︎ Reserva de 36 €

12 € / persona

CARMANYOLASEX

 

✔︎ TupperSex

✔︎ Assessorament

✔︎ 2 h.

-

✔︎ Sense obligació de compra

✔︎ Mínim 8 persones o 96 €

✔︎ Reserva de 24 €

Per reservar

Truca al 679823558 - 687416369 (o envia un Whatsapp).

Us preguntem:

  • Població on voleu fer la sessió? Dia i franja horària? Nombre de participants? Edats del grup? És un comiat o aniversari?

PER CONFIRMAR DATA ens podeu fer una paga i senyal corresponent a dues persones, mitjançant Bizum o Transferència.

Serà de 24 € per la CarmanyolaSex, o de 36 € per al Catasex. Cal indicar dia i població on ho farem.

Per desplaçaments superiors a 30 km o amb peatges, s'incrementarà el preu 2-3 € per persona.

Ah! Si ets l'amfitrió/na, en acabar et farem un regalet. Demana'l!