Salut sexual femenina

Tallers per a grups de dones

Tallers de salut sexual

Dirigits a dones: col·lectiu feminista, associació de dones, casal, entitat, joves, tercera edat...

La societat no ens ha donat una bona educació sexual, ni menstrual, i per desconeixement no ens cuidem com ens mereixem.
Parlarem sense prejudicis ni tabús, de forma propera i pràctica, per aprendre a cuidar-nos saludablement i millorar la nostra sexualitat.

Opció 1

TALLER DE SÒL PELVIÀ

 • Expliquem què és el sòl pelvià, la seva funció i la importància que té.
 • Ensenyem com cuidar-lo per a poder gaudir més en les relacions sexuals.
 • Aconsellem com evitar les pèrdues d'orina o els prolapses.
 • Ajudem a resoldre els dubtes que es tinguin o puguin sorgir.

Volem que es surti de la xerrada amb una major consciència de la zona pèlvica i vaginal, sentint que s'ha après alguna cosa nova i amb ganes de començar a enfortir. Si creiem oportú, ensenyem alguns exercicis per tonificar la zona, combinant amb la respiració per a més intensitat. Aquests exercicis si es continuen fent, es millora, evitant o posposant futurs problemes.

 

Opció 2

TALLER HIGIENE MENSTRUAL

 • Expliquem el cicle menstrual i com ens afecta l'aciclicitat.
 • Aconsellem com dur millor el dia a dia, aprofitant que som cícliques.
 • Parlem dels productes menstruals i del sagnat lliure.
 • Coneixem alternatives sostenibles a la recollida de sagnat, com la copa menstrual, esponges marines, calces absorbents, salva eslip o compreses reutilitzables.
 • Mostrem com utilitzar-les: posar o treure, cuidar, netejar, esterilitzar.
 • Donem trucs per canviar-nos en wc públics sense una pica amb aigua.
 • Ensenyem com poder tenir relacions sexuals durant la menstruació, sense tacar.
 • Resolem dubtes, compartim experiències i sortim gestionant la menstruació d'una altra manera.

Reivindiquem que la societat, pels seus interessos, ens imposi uns productes menstruals de luxe amb efectes secundaris sobre el nostre cos, quan hi ha altres alternatives més sostenibles a la recollida de sagnat.
Per aconseguir canvis socials, cal conèixer les alternatives que tenim i poder escollir en llibertat el mètode que ens sembli millor. Cada dona és un món i hi ha una fórmula per a cada dona.

Vetllem per dur productes ecosaludables: les copes són de silicona mèdica, les esponges del Mediterrani i les compreses ens les fabriquen artesanalment un grup de dones en risc d'exclusió social. Fomentem la sororitat, la proximitat, l’economia i cuidem el medi ambient.


OBJECTIUS

 1. Conèixer la nostra zona íntima.
 2. Aprendre a cuidar-se saludablement.
 3. Millorar les relacions sexuals.
 4. Trencar mites i tabús.
 5. Passar una bona estona entre dones

Quant val? 200€ la sessió

Opció de sortejar algun producte o portar estoc. (Desplaçament extra fora del Vallès Occidental).

 

Durada

Les xerrades per a col·lectius de dones duren unes 2 hores. Si cal una altra durada, ens adaptem al que convingui.

Recomanem grups de 15 a 30 persones. Per a grups més nombrosos, hi hauria l'opció de venir dues ponents o dividir en dos grups.

Per reservar

Per ampliar informació i per reservar ens podeu trucar al: 679823558 - 687416369
També ens podeu escriure un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat

Tuppersex per a dones

 

Col·laboracions amb centres i associacions:

AJUNTAMENT DE RELLINARS - ESCOLA: Xerrada Masterclass de sòl pelvià i taller d'hipopressius

A l'escola de Rellinars vam organitzar dues sessions de sòl pelvià durant les jornades de salut que es van organitzar des de l'Ajuntament de Rellinars. La primera va ser una masterclass de sòl pelvià on vam explicar a través d'un suport electrònic com es pot enfortir. Després vam fer exercicis amb la respiració per aprendre a tonificar i poder continuar enfortint des de casa. La segona va ser una xerrada d'hipopressius on vam treballar totes les fibres que ens ajuden a tenir una bona textura muscular.

AJUNTAMENT DE SUBIRATS I SANT LLORENÇ D'HORTONS: CarmanyolaSex per a la Gent Gran d'Ordal

Amb el títol de: El sexe no es jubila, vam fer una CarmanyolaSex amb una gran diversitat de dones grans, ben jubilades. Parlant de sexe i joguines per complementar un millor sexe, tant si estan soles com si estan acompanyades.

AJUNTAMENT DE CABRA DEL CAMP - ASSOCIACIÓ DE DONES DE CABRA: CarmanyolaSex de dones

L'Associació de dones de Cabra del Camp, es va reunir per fer una CarmanyolaSex al vespre amb totes les dones de Cabra i de la urbanització Mas del Plata. Les vam posar al dia de les novetats en joguines eròtiques, mentre els homes esperaven amb quines novetats sortien.

AJUNTAMENT DE BARCELONA - CENTRE CÍVIC D'HORTA: Sexe a la tercera edat

Jornades sobre sexe per a dones de la 3a edat.

AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS - CASAL DE LES FONTS: Dia de la dona

CarmanyolaSex al casal, amb moltes dones de totes les edats.

AJUNTAMENT DE BARCELONA - CASAL DE JOVES DE LES CORTS: Tuppersex femení intergeneracional

Tuppersex amb moltes dones de la tercera edat, barrejades amb noies molt joves i unes quantes de mitjana edat. Tot un èxit!

ENTITAT CULTURAL - LES BRUIXES DE RIPOLLET: Higine íntima alternativa i joguines picants saludables

Grup de dones amb ganes de conèixer les alternatives a la higiene íntima tradicional. Vam explicar què es pot utilitzar per crear consciència de la importància de cuidar-nos saludablement. També vam ensenyar cosmètica eròtica de la bona (sense gluten, sense parabens, sense sucre, 100% vegana) i joguines picants de silicona mèdica per jugar saludablement. Va estar molt bé i totes vam aprendre de totes! Nosaltres també!

ENTITAT CULTURAL - DIABLES DE TERRASSA: Sopar de fèmines amb CarmanyolaSex

Trobada eròtico-diabòlica: vam sopar un pica-pica eròtic, cadascú va portar menjar afrodisíac i amb formes o decoracions eròtiques. Els millors plats van entrar al sorteig d'una Panera Sexy. Després vam fer el tuppersex de mandràgores que va acabar sortint de festa amb els productes adquirits 'posats'.

AJUNTAMENT DE TERRASSA - FESTA MAJOR: Masterclass per tonificar el sòl pelvià

Cada any, durant la Festa major, realitzem una masterclass en un lloc diferent de la ciutat. Per aprendre a tonificar i crear consciència a les dones perquè també es cuidin, sabent com fer-ho.

ESPAI CULTURAL DE CARDEDEU - TARAMBANA: Setmana de l'ANC

Sopar eròtic organitzat per l'espai gastronòmic, amb plats afrodisíacs molt aconseguits i a continuació sessió carmanyolasex amb productes de proximitat i amb l'eix d'animació dels tòpics catalans sexuals, mostrant productes amb malnoms ben catalans per riure una bona estona.

COOPERATIVA DE CASTELLAR DEL VALLÈS - CAL GORINA: Masterclass de sòl pelvià

Amb suport digital vam fer una sessió informativa sobre el sòl pelvià, explicant com està sa, com està debilitat i com poder aconseguir millorar. Per tal de fer-ho força pràctic, vam aprofitar que fan classes de ioga i amb les màrfegues o aïllants, vam posar en pràctica un munt d'exercicis per tonificar acompanyats d'una bona respiració. Kegels per tothom, mostra d'hipopressius per si es vol tonificar amb un entrenador personal i finalment exercicis per tonificar amb les boles xineses que això ho podem fer totes sense ajuda de cap entrenador.

AJUNTAMENT DE TERRASSA - CENTRE CÍVIC PRESIDENT MACIÀ: Jornades de Salut

La XET o Xarxa emprenedora de Terrassa, va realitzar unes jornades de Salut amb diferents ponents per tractar alimentació, exercici i sexe saludable on vam ser els encarregats de realitzar la xerrada.

ESPAI LÚDIC DE TERRASSA: CarmanyolaSex per a mares

CarmanyolaSex per a mares amb la intenció que després de ser mares també han de sortir, riure i posar-se al dia de les joguines eròtiques per tal de poder-les introduir en la seva vida familiar. Després d'un part hi ha molts canvis al cos, en la part més terapèutica, vam crear un bon ambient on tothom exposava les seves preocupacions, acabant fent teràpia entre totes i sortint d'allà amb la idea de millorar sexualment i físicament.

ASSOCIACIÓ DE DONES DE GARCIA (RIBERA D'EBRE) - LES ÀGUEDES: SANTA ÀGUEDA

CarmanyolaSex al casal, amb les dones de l'associació de totes les edats.

FUNDACIÓ CATALANA DE L'ESPLAI (FUNDAESPLAI): Apoderament de mares adolescents

Taller de sexualitat per a potenciar l'autoestima i la pròpia sexualitat de les noies mares adolescents, en situacions de vulnerabilitat. Acompanyament, treballant temes de violència de gènere i reforçant el paper de la dona, amb la diversió d'un tuppersex per desinhibir-se una estona.