Enviament

Per assegurar la vostra confidencialitat, tenim un servei de paqueteria completament discret i segur. Les vostres dades personals estan protegides per la Llei Orgànica de Regulació del Tractament Autoritzat i Dades de Caràcter personal, i mai passaran a terceres mans sense la vostra autorització. En el vostre e-mail només us enviarem ofertes i esdeveniments interessants, sempre i quan hi estigueu conformes.

CARMANYOLA PICANT: per comprar a les reunions de TàperSex, utilitzant la web com a datàfon virtual.

 

NACEXSHOP: si no vols estar pendent que t'arribi el paquet a casa, et donem la opció que el vagis a recollir quan vulguis, en el punt de recollida que et vagi millor (el que et caigui de camí a la feina o al costat de casa). A NacexShop trobaràs punts de recollida diversos amb un ampli horari, per poder passar quan vulguis. Només hauràs d'entrar a l'enllaç i escollir el punt de recollida que prefereixis i entre 24 - 48 hores ho rebràs. Els ports els cobrim nosaltres.

Per buscar el punt on vols anar-ho a recollir, entra a: www.nacexshop.com i posa el teu codi postal.

Nosaltres t'enviarem el paquet en aquest punt i et farem saber el número de seguiment perquè puguis saber en tot moment on està. Un cop arribi al lloc escollit, se t'informarà.

 

NACEX: servei de transport 24-48h a Catalunya, que et deixaran el paquet a l'adreça que els donis, en horari laboral. Els ports a Catalunya i per si vols que t'ho enviem a la Península els cobrim nosaltres.

Aquests preus estan pensats per a comprar 3 o 4 productes de pes estàndard (fins a 2Kg.), i de poca dimensió, per a no excedir-nos de pes o de mides. Per a coses que pesin més de 3kg i les mides siguin grans hi haurà un suplement. Consultar per mail o per telèfon, si teniu dubtes, o ja us ho farem saber, si surt del normal.

Devolucions

Dret de revocació: l'Art 44 de la Llei 7/1996, del 15 de gener, d'ordenació del Comerç Minorista, confereix al client el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini de 14 dies naturals des de la recepció del mateix, prèvia comunicació amb Carmanyola Picant (enviant un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat), amb devolució del preu que hagués pagat pel producte. La devolució del producte s'exercirà sense penalitzacions de manera que la Carmanyola Picant procedirà al reintegrament de l'import total de la compra, incloent, si n'hi ha, les despeses d'enviament. La Carmanyola Picant ofereix la possibilitat de retornar qualsevol producte adquirit amb servei a domicili o lliurat a les seves reunions. Per poder efectuar la devolució, el producte ha d'estar complet, en perfecte estat i en el seu embalatge original.

Devolució per defectes de producte, defectes produïts en el transport o error en l'enviament: si en el moment del lliurament s'aprecia de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d'enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys en el transport o s'aprecia, de la mateixa manera, un defecte en la mercaderia rebuda, també durant el període de garantia, el client ho pot comunicar a la Carmanyola Picant (enviant foto/s del producte per correu electrònic a hola@carmanyolapicant.cat) en un termini de 15 dies. La Carmanyola Picant es responsabilitzarà de la substitució per un de nou o el reemborsament del preu pagat pel mateix. La reparació i/o la substitució del producte defectuós serà gratuïta per al consumidor, incloent les despeses d'enviament.

Aquest dret de desistiment no s'aplicarà a aquells productes que per raons d'higiene o altres excepcions legalment previstes no siguin susceptibles de desistiment

En resum:

-Per a la devolució o canvis d'un o diversos productes rebuts, hauran d'estar en perfecte estat, sense utilitzar i dins de la seva caixa original. 

-El període per demanar la devolució o el canvi és de 15 dies naturals des de la recepció de la comanda. Amb posterioritat a aquesta data no s'admetran devolucions.

-Per a la devolució o el canvi serà necessari enviar un correu electrònic a hola@carmanyolapicant.cat. També ens podeu trucar o fer whatsapp al 687416369 - 679823558.

-Cal indicar la direcció de recollida i un número de telèfon mòbil i dia de la recollida amb franja horària d'un mínim de 3 hores perquè pugui passar el missatger.

-La Carmanyola Picant li confirmarà la devolució o el canvi, el dia i la franja horària de recollida i enviarà un missatger de Nacex perquè li reculli el paquet si és devolució, o que li reculli i li entregui en el mateix moment (intercanvi de paquets), si es tracta d'un canvi.

-Un cop la Carmanyola Picant hagi rebut el producte en el seu embalatge original i hagi comprovat el correcte estat d'aquest, es procedirà a realitzar l'abonament del preu pagat en un termini de 48 hores, en el mateix mitjà en el que es vagi realitzar. Si es va realitzar per PayPal, no es veurà reflectit al número de compte personal sinó que es reemborsarà al compte de PayPal.