XERRADES PER DONES

Organitzem xerrades de sòl pelvià i d'higiene íntima per a dones que tinguin ganes de conèixer i aprofundir sobre la zona pèlvica i vaginal. El nostre objectiu és que aprenguin a cuidar-se saludablement i així acosegueixin millors relacions sexuals.

Portem un powerpoint per fer les explicacions i fem dinàmiques participatives amb els productes terapèutics i saludables que portem, per tal de fomentar el diàleg i la reflexió d'una forma respectuosa, divertida i des de la diversitat.

Alternatives a la higiene íntima tradicional

Mostrem productes com les copes menstruals, una gran alternativa a les compreses i als tampons, ja que és un tema molt interessant i encara força desconegut. També ensenyem les esponges marines, les compreses ecològiques reutilitzables i d'altres productes sostenibles i importants per cuidar-se.

Com enfortir i cuidar el sòl pelvià

El sòl pelvià és una de les zones més importants del cos i una de les més oblidades, no ens en donen gaire informació... L'objectiu d'aquestes xerrades és explicar de forma clara la importància del sòl pelvià per tal d'evitar problemes com ara incontinència o prolapses i també com cal cuidar-lo per poder gaudir més en les relacions sexuals i en la vida diària.

Ho fem d'una forma propera i pràctica i ajudem a resoldre dubtes que puguin sorgir. El què volem és que quan acabem la xerrada les dones surtin amb una major consciència de la zona pèlvica i vaginal i que sentin que han après alguna cosa nova.

Si es veu oportú us podem ensenyar alguns exercicis per aprendre a tonificar el sòl pelvià. Aquests exercicis si els segueixen fent, els ajudarà a evitar o postposar els moltíssims problemes que poden anar sortint.

Xerrada Sexual Casal Joves Les Corts

Ens adaptem a les necessitats de l'entitat o al grup

DURADA

2 hores

PREU

150 € la sessió. Desplaçament extra fora del Vallès Occidental.

Opció de sortejar algun producte o fer un obsequi a cada participant

LLOC

Al centre o entitat que ho sol·licita

RESERVES

Per ampliar informació i per reservar, truqueu o feu un whatsapp a: 679823558 - 687416369

               

Ja hem estat en aquests centres i associacions:

-Ajuntament de Rellinars: Xerrada Masterclass de sòl pelvià i taller d'hipopressius.

-Ajuntament Subirats i Sant Llorenç d'Hortons Tàpersex per a la Gent Gran D'Ordal (Subirats) i rodalies amb el títol: "El sexe no es jubila".

-Ajuntament Sant Quirze del Vallès Centre Cívic Can Feliu: Nit Jove / Casal de Les Fonts: Dia de la Dona.

-Ajuntament Bcn Centre Cívic d'Horta: Jornades sobre sexe per a dones 3a edat.

-Associació de Veïns del barri de Can Roca de Terrassa: Festa aniversari centre on vam parlar de sexe a la 3a edat.

-Casal de les "Bruixes" de Ripollet: Tàpersex i xerrada sobre higiene íntima orientada a noies joves una mica "bruixetes".

-Associació Cultural dels Diables de Terrassa: Trobada eròtico-diabòlica + sorteig Panera Sexy i Tàpersex per les "dones infernals" de la colla.

-Club de Bàsquet K.S.K. de Terrassa: Xerrada Masterclass de sòl pèlvic per a "dones esportistes" amb exercicis / Tàpersex només per a dones.

-Casal de Joves de Les Corts: Tàpersex intergeneracional per a dones, després de la pel·lícula Histèria amb foro-debat.

-Ajuntament de Terrassa Festa Major de Terrassa: Masterclass per tonificar el sòl pèlvic / CarmanyolaSex amb productes eròtics i terapèutics.

-Club 3 Generacions de Terrassa: Xerrada Parlant sobre Sexualitat. Vivim una vida sense instruccions, aprenem "sobre la marxa" i no en parlem ni preguntem / Masterclass Recupera el Sòl Pèlvic fent els exercicis de Kegel, durant el mes de la Gent Gran enfocat a dones de la 3a edat.

-Xarxa emprenedora de Terrassa Centre Cívic President Macià de Terrassa: Jornades sobre Salut.

-Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu: Setmana de L'ANC amb un sopar eròtic i una Carmanyolasex.

-Cooperativa Cal Gorina de Castellar del Vallès: Xerrada de sòl pelvià i higiene íntima per a "dones alternatives".

-Espai Lúdic de Terrassa: Tàpersex per a mares de nens ben petits amb xerrada de sòl pèlvic per tonificar després del part.

-Nits d'Estiu de Castellar del Vallès: Gaudeix d'una nit picant a la fresca amb els productes eròtics més actuals del moment.

Ajuntament de Cabra del Camp Associació de dones de Cabra: Tàpersex per a les dones del poble.