Qui som i què fem?

La Carmanyola Picant som una empresa catalana amb més de 12 anys d'experiència, dedicada a satisfer la vostra vida sexual, a través d'un gran assortit de cosmètica i joguines eròtiques, amb l'objectiu que aquesta sigui plena i entretinguda. 

Ens dediquem a fer reunions de tàpersex que acostumen a durar unes 2 hores. Portem una maleta amb el nostre mostrari i anem presentant tots els articles d'un en un. Deixem que tothom pugui tocar, olorar, llepar o veure com funciona cada producte, mentre anem explicant curiositats i anècdotes divertides per passar una bona estona. 

També fem xerrades de salut sexual per a joves i reunions terapèutiques per a dones on parlem del sòl pelvià, entre altres coses...

Oferim el servei de la botiga virtual, amb un gran ventall de productes eròtics elegants i terapèutics, de qualitat garantida, que us enviarem amb la màxima discreció i confidencialitat.

La marca comercial Carmanyola Picant està gestionada per: Rosa Grau Santamaria, amb NIF 45463761Y i amb domicili fiscal al Carrer Hispanitat, 7 de Terrassa, 08225 Barcelona.

Per qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en contactar-nos. Si ho preferiu, us podem atendre en horari comercial per Whatsapp o telèfon al: 687416369 o 679823558.

banner anna i rosa