XERRADES PER JOVES

Oferim xerrades per a joves en centres o entitats que necessitin assessorar al jovent sobre:

-Descobrir la sexualitat d'una forma divertida.

-Iniciació al joc eròtic.

-Les alternatives a la higiene íntima tradicional.

Les xerrades les fem a mida i ens adaptem a les necessitats del grup, però les dividim per franja d'edats.

- joves de 13 a 15 anys

- joves de més de 16 anys.        

Els principals objectius o prioritats de la xerrada-tàpersex és aconseguir que els joves s'acceptin tal com són, descobreixin la sexualitat d'una forma diferent i s'ho passin bé aprenent.

La sexualitat forma part d'un procés d'aprenentatge i socialització que s'anirà construint al llarg de tota la vida i que es pot veure influenciat en funció de les experiències, l'entorn, la societat i la cultura en què vivim. Volem trencar mites i estereotips referits a la sexualitat, intercanviar experiències, resoldre dubtes, i aclarir conceptes entorn de la sexualitat, parlant sempre amb naturalitat.

Per crear un fil conductor i fer les explicacions, ensenyem productes eròtics que poden tocar, olorar, llepar o mirar com funcionen.

Volem aconseguir que aprenguin i s'ho passin bé en un ambient còmode.

Al final del taller aprofitarem el bon ambient creat per resoldre dubtes i intercanviar experiències.

Xerrada Casal de Joves

DURADA?

Les Xerrades per joves acostumen a durar entre 1 h. i 1'5 hores en funció del grup.

Grups de 10 a 30 persones.

QUANT VAL?

Xerrada per joves:120 €

Opció de sortejar algun producte o obsequi per a cada participant: 40-50 € (en funció del nombre d'assistents i pressupost)

Hem estat en aquests centres i associacions:

-Casal de Joves de Sentmenat: Tarda picant en motiu del dia de la Dona. Van ser 28 nois i noies de 14 i 15 anys.

Tàpersex d'iniciació al joc eròtic, començant mostrant cosmètica eròtica per descobrir-se un mateix o amb qui s'estigui i acabant amb joguinetes picants per passar-ho bé i aprendre una mica més. Van poder tocar, olorar, llepar o veure com funcionava cada producte, mentre anavem explicant anècdotes divertides. Els vam donar la opció d'escriure preguntes confidencials en un paper que van deixar en una urna i que va servir per participar del sorteig d'uns quants productes eròtics. Així van sortir ben contents amb algun regalet per iniciar-se i sense dubtes.

-Espai Jove de Sitges: Tarda picant en motiu del dia de la Salut Sexual: Descobreix la sexualitat d'una forma diferent.

Dues parts: Primer al grup de joves de 14-15 anys i després als de més de 16 anys.

Xerrada-tàpersex d'iniciació al joc mostrant productes per descobrir-se un mateix i intentar descobrir la parella, si n'hi ha. Resolució de dubtes amb sorteig de productes eròtics perquè es quedin fins al final i preguntin el que els amoïna.

-Punt de Vol de l'Ajuntament Vacarisses: Tarda picant en motiu del dia mundial de la sida: Descobreix la Sexualitat d'una forma diferent!

Powerpoint sobre les malalties de transmissió sexual a càrreg d'una jove infermera. Torn de preguntes a la infermera i a nosaltres.

Xerrada-tàpersex amb els productes eròtics d'iniciació al joc com cosmètica eròtica, d'higiene íntima i algunes joguinetes sense forma fàl·lica per introduir en les relacions.

Sorteig de productes eròtics perquè es quedin fins al final. En aquest cas, es va fer una invitació que tenia dues parts: el número pel sorteig, i l'espai per la pregunta o dubte que es faria en total secret, ja que es posaven en una urna.

-Centre Cívic Can Feliu de l'Ajuntament Sant Quirze del Vallès: Nit Jove amb mostra de productes eròtics en format tàpersex.

-Casal de joves de l'Ajuntament de Sentmenat: Tàpersex després d'altres actes eròtics. Nosaltres anàvem després d'un narrador de contes eròtics.

-Casal de Joves de Barberà del Vallès: Xerrada per a joves sobre la iniciació al joc eròtic amb mostra de productes i resolució de dubtes.

-Casal de les "Bruixes" de Ripollet: Dia de la dona (8 de març). Tàpersex per a joves de més de 16 anys amb xerrada sobre higiene íntima.

-Associació Cultural dels Diables de Terrassa: Trobada eròtico-diabòlica + sorteig Panera Sexy i Tàpersex per les "dones infernals" de la colla.

-Casal de Joves de Les Corts: Tàpersex per joves, després de la pel·lícula Histèria amb foro-debat.

-Club 3 Generacions de Terrassa: Xerrada sobre Sexualitat. Vivim una vida sense instruccions, aprenem "sobre la marxa" i no en parlem ni preguntem.

-Centre d'Esplai de Ca n'Aurell de Terrassa: Tàpersex per als joves monitors de l'entitat amb mostra de productes eròtics.

-Punt de vol de l'Ajuntament Vacarisses: Nit Eròtica per joves. Format tàpersex amb productes d'iniciació al joc eròtic que van poder tocar tots.

-Terra Taverna Catalana de Vic: Tàpersex iniciació al joc per les joves de l'entitat nacionalista i de cultura popular de la ciutat.

-JERC d'Igualada: Tàpersex al local del grup de joves ensenyant els productes de la terra i presentant-los amb noms catalans divertits per treure importància als de forma fàl·lica com el trabuc d'en Serrallonga.

-Agrupament escolta Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega: Tàpersex a la sortida de caps per mostrar les armes del seu eix d'amimació (un assassinat) i fer cohesió d'equip.

Per qualsevol dubte que tingueu o per reservar, contacteu amb nosaltres 679823558 - 687416369