XERRADES DE SEXUALITAT PER A JOVES

Organitzem xerrades de sexualitat mitjançant dinàmiques participatives per tal de fomentar el diàleg i la reflexió d'una forma respectuosa, divertida i des de la diversitat i adaptant-nos a les característiques de cada grup.

L'eix d'animació per assolir els diferents objectius plantejats a cada una de les xerrades, serà a través d'un tàpersex on mostrarem diferents productes. El tàpersex ens ajudarà a crear un ambient distès i còmode per tal que puguin exposar els seus dubtes.

Les principals prioritats de les xerrades-tàpersex és aconseguir que els joves s'acceptin tal com són, descobreixin la sexualitat d'una forma diferent i s'ho passin bé aprenent estant atents fins al final.

Primeres relacions (13-15 anys)

Objectius:

-Conèixer i respectar pel propi cos i el dels altres.

-Aclarir conceptes de l'àmbit sexual.

-Proporcionar eines per desenvolupar hàbits sexuals saludables.

-Trencar mites.

Parlem de sexe (16 anys en endavant)

Objectius:

-Fomentar una educació sexual sana i responsable.

-Parlar d'estereotips sexuals i de gènere.

-Educar en la igualtat i empatia en les relacions afectivosexuals.

-Aclarir conceptes i intercanviar experiències.

-Iniciació al joc eròtic.

Higiene íntima sostenible 

Objectius:

-Acceptar el propi cos i els seus cicles.

-Normalitzar el concepte menstruació / regla.

-Conèixer les alternatives sostenibles als productes tradicionals.

Xerrada Casal de Joves

Al final del taller aprofitarem el bon ambient creat per resoldre dubtes i intercanviar experiències.

DURADA

2 hores.

PREU

150 € la sessió. Desplaçament extra fora del Vallès Occidental.

Opció de sortejar algun producte o fer un obsequi a cada participant.

LLOC

En el centre educatiu o entitat que ho sol·licita

RESERVES

Per ampliar informació i per reservar, truqueu o feu un whatsapp a: 679823558 - 687416369

Hem estat en aquests centres i associacions:

-Casal de Joves de Sentmenat: Tarda picant en motiu del dia de la Dona. Van ser 28 nois i noies de 14 i 15 anys.

Tàpersex d'iniciació al joc eròtic, començant mostrant cosmètica eròtica per descobrir-se un mateix o amb qui s'estigui i acabant amb joguinetes picants per passar-ho bé i aprendre una mica més. Van poder tocar, olorar, llepar o veure com funcionava cada producte, mentre anavem explicant anècdotes divertides. Els vam donar la opció d'escriure preguntes confidencials en un paper que van deixar en una urna i que va servir per participar del sorteig d'uns quants productes eròtics. Així van sortir ben contents amb algun regalet per iniciar-se i sense dubtes.

-Espai Jove de Sitges: Tarda picant en motiu del dia de la Salut Sexual: Descobreix la sexualitat d'una forma diferent.

Dues parts: Primer al grup de joves de 14-15 anys i després als de més de 16 anys.

Xerrada-tàpersex d'iniciació al joc mostrant productes per descobrir-se un mateix i intentar descobrir la parella, si n'hi ha. Resolució de dubtes amb sorteig de productes eròtics perquè es quedin fins al final i preguntin el que els amoïna.

-Punt de Vol de l'Ajuntament Vacarisses: Tarda picant en motiu del dia mundial de la sida: Descobreix la Sexualitat d'una forma diferent!

Powerpoint sobre les malalties de transmissió sexual a càrreg d'una jove infermera. Torn de preguntes a la infermera i a nosaltres.

Xerrada-tàpersex amb els productes eròtics d'iniciació al joc com cosmètica eròtica, d'higiene íntima i algunes joguinetes sense forma fàl·lica per introduir en les relacions.

Sorteig de productes eròtics perquè es quedin fins al final. En aquest cas, es va fer una invitació que tenia dues parts: el número pel sorteig, i l'espai per la pregunta o dubte que es faria en total secret, ja que es posaven en una urna.

-Centre Cívic Can Feliu de l'Ajuntament Sant Quirze del Vallès: Nit Jove amb mostra de productes eròtics en format tàpersex.

-Casal de joves de l'Ajuntament de Sentmenat: Tàpersex després d'altres actes eròtics. Nosaltres anàvem després d'un narrador de contes eròtics.

-Casal de Joves de Barberà del Vallès: Xerrada per a joves sobre la iniciació al joc eròtic amb mostra de productes i resolució de dubtes.

-Casal de les "Bruixes" de Ripollet: Dia de la dona (8 de març). Tàpersex per a joves de més de 16 anys amb xerrada sobre higiene íntima.

-Associació Cultural dels Diables de Terrassa: Trobada eròtico-diabòlica + sorteig Panera Sexy i Tàpersex per les "dones infernals" de la colla.

-Casal de Joves de Les Corts: Tàpersex per joves, després de la pel·lícula Histèria amb foro-debat.

-Club 3 Generacions de Terrassa: Xerrada sobre Sexualitat. Vivim una vida sense instruccions, aprenem "sobre la marxa" i no en parlem ni preguntem.

-Centre d'Esplai de Ca n'Aurell de Terrassa: Tàpersex per als joves monitors de l'entitat amb mostra de productes eròtics.

-Punt de vol de l'Ajuntament Vacarisses: Nit Eròtica per joves. Format tàpersex amb productes d'iniciació al joc eròtic que van poder tocar tots.

-Terra Taverna Catalana de Vic: Tàpersex iniciació al joc per les joves de l'entitat nacionalista i de cultura popular de la ciutat.

-JERC d'Igualada: Tàpersex al local del grup de joves ensenyant els productes de la terra i presentant-los amb noms catalans divertits per treure importància als de forma fàl·lica com el trabuc d'en Serrallonga.

-Agrupament escolta Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega: Tàpersex a la sortida de caps per mostrar les armes del seu eix d'amimació (un assassinat) i fer cohesió d'equip.