Pagament segur

A la Carmanyola Picant les informacions bancàries (com el teu número de targeta de crèdit) es transmeten a través d'una connexió de servidor segur i són xifrades mitjançant el protocol SSL (Secure Socket Layer). Així aquestes dades resulten indesxifrables durant la seva transferència.

El teu número de targeta es transmet directament als operadors bancaris a través del nostre sistema de pagament protegit, ni www.carmanyolapicant.cat ni ningú, excepte els operadors bancaris, no tindrà accés a les dades de la teva targeta de crèdit.

A més a més, per a mes tranquil·litat, la majoria de targetes inclouen una assegurança per si tinguessis qualsevol problema. Informa-te'n al teu banc.

També oferim l'opció de pagar mitjançant transferència bancària, que la pots fer des del teu dispositiu o des d'un caixer. 

"Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal , o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de ferir la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes : la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes.

Les següents activitats també estan prohibides explícitament: La pornografia infantil , violència / odi i la violència sexual extrema".