Confidencialitat i Registre

Per a nosaltres és molt important assegurar la confidencialitat de les dades que ens doneu en el procés de registre i compra. En el moment que un client es registra o realitza una comanda, les seves dades personals són incorporades a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda i, si el client ho ha autoritzat, per enviar informació sobre ofertes i novetats de www.carmanyolapicant.cat

La Carmanyola Picant assegura la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients i es compromet a no vendre, llogar o cedir les informacions dels clients a terceres parts.

De la mateixa manera, pel fet de registrar-se o enviar alguna dada a partir dels formularis de la pàgina, l'usuari assegura ser major d'edat i es compromet a garantir i respondre, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i a mantenir-les degudament actualitzades.

Per poder comprar a la web és necessari que et registris. El registre consisteix a omplir un petit formulari amb les mínimes dades personals indispensables.

El registre a www.carmanyolapicant.cat et permetrà:

- Fer el seguiment de l'estat de les teves comandes.
- Consultar l'històric de les teves comandes.
- Realitzar noves compres de manera més ràpida.
- Rebre informació sobre ofertes i novetats, marcant l'opció de butlletí de notícies. 

Modificació de les dades de registre:

Només has d'accedir a l'apartat "El meu compte" situat al menú de la dreta de la pàgina. Una vegada introduïts el teu correu electrònic i contrasenya, selecciona l'opció que desitgis per poder modificar les teves dades. En el moment que modifiquis les teves dades en aquesta secció es modificaran automàticament en la nostra base de dades.