Set Spa Essentials

Nou producte

15 € amb impostos

Més informació

Aquesta nit, prepara un bany calent, excitant, relaxant i ben diferent. Tanca la porta i deixa que el vapor us abraci mentre gaudiu de l'aigua escumosa, envoltats del màgic perfum característic de Bijoux Indiscrets i amb el set de spa en miniatura.

Aquesta bonica capseta conté 5 essències de 10 ml.

Per començar, cobrirem l'aigua amb esponjosa escuma blanca on amagar els nostres cossos nus, a l'espera de ser descoberts pel nostre amant (2 ampolles) El seu aroma combina la dolçor de la rosa, l'exotisme del gessamí i el poder eròtic del Ylang-Ylang barrejades amb notes de fusta i espècies exòtiques. I com no, per acompanyar el silenci de la nostra excitació, ens propinaremos un massatge amb el sedós gel de massatge relaxant de silicona, especial per a usar en l'aigua ja que no es dissol. ¿Massatge a l'aigua? Sí, és possible. Oh, yeaahh!

Seguidament no oblidarem la nostra higiene i embadurnarem els nostres cossos del gel de bany i dutxa amb la textura més sorprenent que hagis experimentat mai. Per acabar, un nou massatge refrescant i hidratant amb una crema de massatge amb toc sensual.

El kit Spa Essentials s'amaga en una petita caixa, confident de la vostra més absoluta intimitat. Perfecta per portar amb vosaltres a la maleta, fins i tot a la cabina de l'avió, ¡el seu volum passa els controls de l'aeroport!

Per fer el bany perfecte, acompanyeu la festa aquàtica amb alguna melodia.

El sistema de tancament de les monodosi permet tornar a tancar cada monodosi, i mantenir la seva perfecta conservació si no utilitzes tot el seu contingut.

Característiques:

  • 2 Espumes de bany / Gel de massatge de silicona / Oli de bany / Crema de massatge.
  • Mida set: 18 cm x 910.5 cm x 1.5 cm
  • Color: negre