XERRADES PER A GRUPS DE DONES

XERRADA DE SÒL PELVIÀ - XERRADA D'HIGIENE INTIMA
Des de la Carmanyola Picant, oferim xerrades per a grups: col·lectiu feminista, associació de dones, tercera edat...

OBJECTIUS

  • Conèixer i aprofundir sobre la nostra zona íntima
  • Aprendre a cuidar-se saludablement
  • Aconseguir millors relacions sexuals
  • Trencar mites i tabús
  • Passar una bona estona entre dones
Noia damunt d'una bola terapèutica de pilates tonificant el sòl pelvià amb les boles xineses
Noia tonificant el sòl pèlvic asseguda sobre les seves cames i aquestes damunt d'un aillant

XERRADA DE SÒL PELVIÀ
El sòl pelvià és una de les zones més importants del cos i una de les més oblidades... En les nostres xerrades us ensenyarem que és el sòl pelvià, la seva funció i la importància que té. Un sòl pelvià afeblit pot produir incontinència urinària o prolapses i unes relacions sexuals poc saludables.
Us explicarem com cuidar-lo per a poder gaudir més en les relacions sexuals o en la vida diària i com evitar les pèrdues d'orina o els prolapses. Parlarem sense prejudicis ni tabús, de forma propera i pràctica per a ajudar-vos a resoldre dubtes que puguin sorgir.

Volem que les dones surtin de la xerrada amb una major consciència de la zona pelviana i vaginal, que sentin que han après alguna cosa nova i que es motivin per a començar a enfortir. Si creieu oportú us ensenyarem alguns exercicis per a aprendre a tonificar la zona, combinant amb la respiració per a més intensitat. Aquests exercicis si els continueu fent, millorareu i us ajudarà a evitar o posposar futurs problemes.

Copas menstruales de la marca meluna de la Carmanyola Picant

XERRADA D'ALTERNATIVES A LA HIGIENE ÍNTIMA TRADICIONAL
Les dones acostumem a cuidar i mimar el nostre cos, però la societat en que vivim ens ha fet amagar les nostres parts més íntimes, no ens ha donat una educació menstrual i han aconseguit que no ens cuidem internament com ens mereixem.

Oferim una xerrada per conèixer les alternatives saludables que tenim a la higiene íntima tradicional, sense prejudicis i tabús amb l’objectiu d’aconseguir canvis socials i que les dones puguin conèixer i escollir en llibertat el mètode que els sembli millor.
Cada dona és un món i hi ha una fórmula per a cada dona.

Reivindiquem que la societat, pels seus interessos, ens imposi uns productes menstruals de luxe amb efectes secundaris sobre el nostre cos, quan hi ha altres alternatives més sostenibles a la recollida de sagnat, com la copa menstrual, les esponges marines, els salvaslips o compreses ecològiques reutilitzables, calces absorbents o es pot fer “sagnat lliure”.
Durant la xerrada ensenyarem com utilitzar la copa menstrual: com es posa, com es treu, com l’hem de cuidar, netejar, esterilitzar... per a una higiene totalment saludable. Mostrarem trucs per canviar-nos en wc públics sense una pica amb aigua. Us explicarem com poder tenir relacions sexuals durant la menstruació, sense tacar, amb l’esponja marina. En definitiva, sortireu gestionant la menstruació d’una altra manera.

Ah! Vetllem per dur productes ecosaludables: les copes són de silicona mèdica, les esponges del mediterrani i les compreses ens les fabriquen artesanalment un grup de dones en risc d'exclusió social. Fomentem la sororitat, la proximitat, l’economia i cuidem el medi ambient.

QUANT VAL? 150€ la sessió.

Opció de sortejar algun producte o portar estoc. Desplaçament extra fora del Vallès Occidental.

DURADA
Les xerrades per a col·lectius de dones acostumen a durar unes 2 hores. Si necessiteu que duri diferent, ja ens adaptarem a la durada que més convingui.
Recomanem grups de 15 a 30 persones. Per a grups mes nombrosos, hi hauria l'opció de venir dues ponents o dividir en dos grups.

PER RESERVAR
Per ampliar informació i per reservar ens podeu trucar al: 679823558 - 687416369. També ens podeu escriure un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat

COL·LABORACIONS AMB CENTRES I ASSOCIACIONS:

A l'escola de Rellinars vam organitzar dues sessions de sòl pelvià durant les jornades de salut que es van organitzar des de l'Ajuntament de Rellinars. La primera va ser una masterclass de sòl pelvià on vam explicar a través d'un suport electrònic com es pot enfortir. Després vam fer exercicis amb la respiració per aprendre a tonificar i poder seguir enfortint des de casa. La segona va ser una xerrada d'hipopressius on vam treballar totes les fibres que ens ajuden a tenir una bona textura muscular.
amb el títol de: El sexe no es jubila, vam fer un tàpersex amb una gran diversitat de dones grans, ben jubilades. Parlant de sexe i joguines per complementar un millor sexe, tant si estan soles com si estan acompanyades
L'Associació de dones de Cabra del Camp, es va reunir per fer un tàpersex al vespre amb totes les dones de Cabra i de la urbanització Mas del Plata. Les vam posar al dia de les novetats en joguines eròtiques mentre els homes esperaven amb quines novetats sortien.
Jornades sobre sexe per a dones de la 3a edat.
Tuppersex al casal, amb moltes dones de totes les edats.
Tuppersex amb moltes dones de la tercera edat, barrejades amb noies molt joves i unes quantes de mitjana edat. Tot un èxit!
Grup de dones amb ganes de conèixer les alternatives a la higiene íntima tradicional. Vam explicar què es pot utilitzar per crear consciència de la importància de cuidar-nos saludablement. També vam ensenyar cosmètica eròtica de la bona (sense gluten, sense parabens, sense sucre, 100% vegana) i joguines picants de silicona mèdica per jugar saludablement. Va estar molt bé i totes vam aprendre de totes! Nosaltres també!
Trobada eròtico-diabòlica: vam sopar un pica-pica eròtic, cadascú va portar menjar afrodisíac i amb formes o decoracions eròtiques. Els millor plats van entrar al sorteig d'una Panera Sexy. Després vam fer el Tàpersex de mandràgores que va acabar sortint de festa amb els productes adquirits 'posats'.
Cada any, durant la Festa major, realitzem una masterclass en un lloc diferent de la ciutat. Per aprendre a tonificar i crear consciència a les dones perquè també es cuidin, sabent com fer-ho.
Sopar eròtic organitzat per l'espai gastronòmic, amb plats afrodisíacs molt lograts i a continuació sessió carmanyolasex amb productes de proximitat i amb l'eix d'animació dels tòpics catalans sexuals, mostrant productes amb malnoms ben catalans per riure una bona estona.
Amb suport digital vam fer una sessió informativa sobre el sòl pelvià, explicant com està sa, com està debilitat i com poder aconseguir millorar. Per tal de fer-ho força pràctic, vam aprofitar que fan classes de ioga i amb les màrfegues o aillants, vam posar en pràctica un munt d'exercicis per tonificar acompanyats d'una bona respiració. Kegels per tothom, mostra d'hipopressius per si es vol tonificar amb un entrenador personal i finalment exercicis per tonificar amb les boles xineses que això ho podem fer totes sense ajuda de cap entrenador.
La XET o Xarxa emprenedora de Terrassa, va realitzar unes jornades de Salut amb diferents ponents per tractar alimentació, exercici i sexe saludable on vam ser els encarregats de realitzar la xerrada.
Tuppersex per a mares amb la intenció que després de ser mares també han de sortir, riure i posar-se al dia de les joguines eròtiques per tal de poder-les introduir en la seva vida familiar. Després d'un part hi ha molts canvis al cos, en la part més terapèutica, vam crear un bon ambient on tothom exposava les seves preocupacions, acabant fent teràpia entre totes i sortint d'allà amb la idea de millorar sexualment i físicament.

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X