ORGANITZA UN TUPPERSEX

Reunió de Tupersex de la Carmanyola Picant amb un grup de noies on una assessora explica les boles xineses

QUÈ ÉS UNA CARMANYOLASEX?
És una divertida reunió de noies i/o nois, on es parla de sexualitat a través d'una gran diversitat de productes eròtics i terapèutics, que una assessora explica, mostra i deixa que es puguin tocar o provar. Aprendrem mentre ens divertim, tant de la nostra pròpia sexualitat com de la nostra salut sexual.
Tenim en compte les diferents realitats, ja sigui per diferent raó de gènere, cultura, edat, orientació sexual, lgtbi o diversitat funcional. Fomentem la sororitat.

ON?
El tuppersex, el realitzarem allà on preferiu, ja ens adaptarem. Aconsellem un ambient íntim i acollidor.

QUÈ FAREM?
Presentarem de forma divertida, les darreres tendències eròtiques del mercat i alguns clàssics de sempre. Mostrarem cada article, un a un, perquè pugueu tocar, olorar, llepar, assaborir… A través dels productes eròtics, parlarem de sexe amb naturalitat i confiança. Mentre ens divertim, aprendrem i intercanviarem experiències i coneixements. En acabar les explicacions, resumirem tots els productes.

ATENCIÓ PERSONALITZADA
En un ambient separat, muntarem l'estoc i us assessorarem individualment per a resoldre dubtes o consultar en total intimitat i relax. Si algú vol comprar alguna cosa, portem productes per a vendre discretament el mateix dia. Mentre us atenem personalment us ajudarem a triar el més adequat per a cadascú. Apostem per productes eròtic-afectius saludables de proximitat, per a minimitzar l'impacte ecològic, respectuosos amb el medi ambient i amb els animals, amb el mínim embalatge i sense imatges sexistes.

AFEGIU 2 CÒCTELS AFRODISÍACS

Còctels afrodisíacs de la Carmanyola Picant on surten els ingredients per a fer el taller de còctels

CATASEX
És un complement de les reunions de CarmanyolaSex, en format taller de còctels. Es tracta d'afegir 2 còctels afrodisíacs per persona, que us podreu beure durant la reunió de tàpersex. Començarem fent el còctel de Benvinguda i mentre us l'aneu bevent, anirem fent el tàpersex. A mitja reunió farem el 2n còctel, per encarar la recta final del tàpersex amb més animació! Proveu el còctel Trempat, el Picant, el Revifador, el Kir Reial... No us deixaran indiferents!
Ah! Tots els còctels tenen la seva versió sense alcohol!

ON? QUÈ FAREM?
El Catasex el realitzem allà on estiguem fent el tàpersex. Us ensenyarem a fer 2 còctels afrodisíacs diferents. Cadascú podrà anar fent els seus còctels seguint les nostres instruccions. Durant el tàpersex us els podreu anar bevent i us deixarem repetir... Ja us passarem la recepta perquè els pugueu tornar a fer en altres ocasions!

DURADA
Les reunions de CarmanyolaSex acostumen a durar unes 2 hores. Afegint els còctels afrodisíacs duraran una mitja hora més. Si necessiteu que duri diferent, ens adaptem. Recomanem grups de 10 a 20 persones. Si sou més, no hi ha problema... Ja vindrem dues assessores, per poder-vos atendre millor!

PER RESERVAR
Truqueu al 679823558 - 687416369 (o feu whatsapp)
Us preguntarem: Població on voleu fer el tàpersex? Dia i hora? Número de participants? Edats del grup? És un comiat o aniversari?

PER CONFIRMAR dia i hora, es pot realitzar una reserva a compte de 20 € pel tuppersex, o de 30 € pel catasex, mitjançant Bizum o transferència. Només es retornaran si s'anula amb 15 dies d'antelació.
Pels desplaçaments superiors a 30 km o per la nocturnitat, s'incrementarà el preu 2-3€ per persona, segons horari o d'on vingui l'assessora.
Ah! Si ets l'amfitrió/na, en acabar et farem un regalet. Demana'l !

8 € Persona

TupperSex

 • Tuppersex
 • Assessorament
 • 2 h.
 • Sense obligació de compra
 • Mínim 10 persones o 80 €
 • Reserva 20 €
15 € Persona

CataSex

 • Tuppersex
 • Assessorament
 • 2'5 h.
 • 2 Còctels
 • Sense obligació de compra
 • Mínim 10 persones o 150 €
 • Reserva 30 €

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X